Anunturi

INVITAŢIE CONCURSUL JUDEŢEAN DE PICTURĂ PENTRU ELEVI CU CERINŢE EDUCAŢIONALE SPECIALE – “STRADA, PRIETEN SAU DUȘMAN?” CU PARTICIPARE DIRECTĂ

 

,, CEEA CE NE TREBUIE AZI ESTE UN STROP DE CREATIVITATE ÎN SFERA UMANĂ- ÎN PARTICULAR, ÎN FELUL CU RELAŢIONĂM UNII CU ALŢII LA NIVEL PERSONAL’’

Howard Garnet

Şcoala Gimnazială ,, Ing. Gh.Pănculescu’’, Vălenii de Munte în colaborare cu Centrul de Educaţie Incluzivă, Oraşul Vălenii de Munte, lansează proiectul judeţean cu participare directă – Strada, prieten sau dușman?dedicat elevilor cu CES integrați în învățământul de masă și învățământul special, de la ciclul primar și gimnazial.

Astfel în data de 26 mai 2018 la Şcoala Gimnazială ,, Ing. Gh.Pănculescu’’, Vălenii de Munte se va desfăşura concursul, constând într-o probă practică desene/picturi şi lucrări practice, realizate în tehnică de lucru la alegere, pe hârtie A4 cu materile proprii ale participanţilor.

Participare gratuită.

 Cadrele didactice care au elevi înscrişi în concurs pot participa la  supraveghere/evaluare dar la alte clase decât la cele la care predau şi vor primi adeverinţe.

 

Acorurile de parteneriat completate de scoala participantă (2 exemplare), se vor aduce în ziua concursul

 

Regulamentu concursului, acordul de parteneriat şi fişa de înscriere sunt ataşate în documentele de mai jos!

Aşteptăm cu interes participarea dumneavoastră!

 

Acord de parteneriat educational – „Strada, prieten sau dusman?”Editia a III-a, 2018

 

„Uniformizarea suprafetelor” inseamna aplicarea a 2 (doua) straturi de glet.
Invitatie de participare - Lucrari de reparatii curenteLista cu categoriile si cantitatile de lucrari
 
 
Anunt Concurs - IngrijitorAnunt ConcursBibliografieFisa Individuala a Postului